Evenimentul Zilei > International > Viaţă de guvernator, cu sex şi cocaină
Viaţă de guvernator, cu sex şi cocaină

Viaţă de guvernator, cu sex şi cocaină

Guvernatorul statului New York, David Peterson, care a fost numit în funcţie săptămâna trecută după demisia lui Eliot Spitzer, implicat într-un scandal de prostituţie, a recunoscut ieri că a consumat droguri, relatează CNN.

David Paterson, afroamerican şi nevăzător, a precizat pentru postul de televiziune NY1 că a consumat în trecut marijuana şi cocaină, dar a subliniat că nu a mai consumat droguri din anii '70. "Aveam 22-23 de ani şi am încercat de câteva ori", a explicat guvernatorul democrat, care are în prezent 53 de ani.

Încercând să evite orice controversă în jurul trecutului său, Peterson a recunoscut săptămâna trecută, imediat după ce a fost numit guvernator al statului New York, că atât el cât şi soţia sa au avut aventuri extraconjugale în urmă cu câţiva ani.

David Paterson a vorbit săptămâna trecută şi despre dificultăţile din mariajul său, în replică la zvonurile referitoare la viaţa sa privată. El a negat categoric că ar avea un copil dintr-o legătură extraconjugală.

De asemenea, a spus că oficialii guvernamentali sunt sortiţi să fie mereu sub ochiul atent al presei şi opiniei publice, mai ales în urma demisiei lui Spitzer, intervenită în urma dezvăluirilor din New York Times potrivit cărora acesta a avut legături cu o reţea de prostituţie.

(11:21)

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: