VEZI ce spune Roberta Anastase despre schimbarea sa din fruntea Camerei Deputaților

VEZI ce spune Roberta Anastase despre schimbarea sa din fruntea Camerei Deputaților

Președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, a infirmat faptul că s-a discutat, în PDL sau în Coaliție, despre schimbarea sa din funcție. Invitată la Realitatea TV, Anastase a acuzat că "sursele" știrii potrivit căreia urma să fie schimbată din funcție sunt din Opoziție.

Întrebată dacă în PDL s-a discutat despre înlocuirea sa de la şefia Camerei Deputaţilor,  Roberta Anastase a răspuns: "Categoric nu". Președinta Camerei Deputaților a susținut că subiectul schimbării sale din funcție este unul "artificial", construit de lliderii Opoziției, în spatele acestora fiind Dan Voiculescu. Anastase a povestit că, după discursul lui Victor Ponta de la învestirea Guvernului Ungureanu, Voiculescu i-a chemat la Grivco pe cei doi co-preşedinţi ai USL, unde a stabilit cele patru condiţii, pe care le-a pus Uniunea pentru a reveni la lucrările Parlamentului, printre care şi schimbarea sa din funcţie. Ponta și Antonescu au fost la Grivco "să ia lumină" "Am crezut atunci că soluţia firească era cea la care a apelat Victor Ponta, venind in Parlament, susţinând un discurs cu 15 puncte consistente legate de economie. Dar imediat după acest moment, liderii opozitiei au fost chemaţi la Grivco să ia lumină", a spus Anastase, acuzându-i pe Crin Antonescu și Victor Ponta că și-au asumat " o temă dată de acasă de Dan Voiculescu".

"Dan Voiculescu este cel care a făcut tot demersul în justiţie în ceea ce priveşte votul pe Legea pensiilor", a mai spus Anastase, amintind că pe tema fraudării votului la legea pensiilor s-au pronunțat Curtea Constituţională, Parlamentul, Parchetul General, precum și Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie printr-o sentinţă definitivă. "Acum, românii pot să aleagă între toate aceste instituţii, care au spus clar că acolo nu a existat nimic, începând cu Parlamentul însuşi, sau Dan Voiculescu", a conchis Anastase. Despre candidatura lui Boc la Cluj  În aceeași emisiune, întrebată ce părere are despre o candidatură a lui Emil Boc la Primăria Clujului, Roberta Anastase a spus că este convinsă că "Emil Boc ar putea să câştige oricând Primăria Cluj", și a subliniat că "amprenta" pe care președintele PDL a lăsat-o la Cluj este una foarte importantă. Întrebată dacă, personal, își dorește ca Emil Boc să devină candidat la Cluj, Anastase a răspuns: "Îmi doresc foarte mult să câștigăm primăria Cluj". CITIȚI ȘI: Sever Voinescu, despre schimbarea Robertei Anastase: "Cea mai mare intoxicare a momentului"

Ne puteți urmări și pe Google News