VEZI ce a păţit o femeie care s-a dat cu ojă în avion | VIDEO

VEZI ce a păţit o femeie care s-a dat cu ojă în avion | VIDEO

O tânără din oraşul californian Burbank a plecat, pe 26 februarie, la bordul unui avion al companiei Southwest, la prietenul ei care locuieşte în Houston. Din cauza unei întâmplări banale, femeia a făcut 10 ore de închisoare.

Pentru că dorea să arate impecabil, Jeanie Daniels s-a gândit ca în timpul zborului să se dea cu ojă pe unghii. După ce i-a întrebat pe pasagerii din jurul ei dacă au ceva împotrivă, femeia s-a apucat de manichiură. Câteva minute mai târziu, una dintre însoţitoarele de zbor s-a apropiat de scaunul ei şi i-a reproşat că gestul este o ofensă adusă tuturor pasagerilor.

Daniels s-a dus la toaletă pentru a continua fără să-i deranjeze pe pasageri, moment în care o altă însoţitoare de zbor i-a cerut socoteală. "Am fost întrebată de ce continui, din moment ce mi s-a spus mai devreme să nu mă mai dau cu ojă. De fapt, mi s-a spus doar că-i ofensez pe cei din jurul meu. De aceea m-am ridicat şi am mers la toaletă, într-un spaţiu închis", a spus pasagera.

În momentul în care a revenit la locul ei, a venit rândul confruntării cu însoţitoarea principală de zbor. "Aceasta mi-a reproşat că i-am ignorat regulile în mod ostentativ şi a început să-mi facă reproşuri şi să ţipe la mine. În acel moment, pentru a-i acoperi vocea, am ridicat şi eu tonul şi am rugat-o să se oprească".

Ne puteți urmări și pe Google News

Acesta a fost prima scăpare pentru care tânără a fost arestată. Cea de-a doua a venit imediat după aterizare. "Când să ies din avion, mi-am ridicat palma în aer, pentru salut, şi i-am spus «Bate palma! Fără resentimente!»". În cel moment, unul dintre ofiţerii chemaţi la poarta de debarcare a apucat-o de mână şi a întrebat-o dacă, nu cumva, dorea să o lovească pe însoţitoarea de zbor.

În urma incidentelor, Jeanie Daniels a fost dusă la închisoare, unde a petrecut 10 ore, până când acuzaţiile la adresa ei au fost anulate. Din parta companiei aeriene a venit şi un comunicat de presă care precizează că "pasagerul respectiv a fost reţinut la aterizare, în Houston, în urma comportamentului pe care l-a avut în timpul zborului. Poliţia aeroportului s-a implicat după ce pasagerul a avut un comportament neadecvat şi a avut o altercaţie verbală cu unul dintre membrii echipajului de zbor. Compania Southwest Airlines este responsabilă pentru siguranţa tuturor pasagerilor şi a angajaţilor acesteia". <script type='text/javascript' src='http://video.losangeles.cbslocal.com/global/video/videoplayer.js?rnd=242621;hostDomain=video.losangeles.cbslocal.com;playerWidth=420;playerHeight=315;isShowIcon=true;clipId=6814495;flvUri=;partnerclipid=;adTag=News;advertisingZone=CBS.LA%252Fworldnowplayer;enableAds=true;landingPage=;islandingPageoverride=false;playerType=STANDARD_EMBEDDEDscript;controlsType=fixed'></script>