Vestea care RĂSTOARNĂ ROMÂNIA. Conducerea SRI va fi audiată

Vestea care RĂSTOARNĂ ROMÂNIA. Conducerea SRI va fi audiată

Evenimentul zilei vă prezintă principalele evenimente ale zilei de miercuri, 25 ianuarie.

SRI la control. Comisia parlamentară de control privind activitatea SRI audiază de la ora 11.00 conducerea Serviciului Român de Informaţii în legătură cu cazul Florian Coldea, bugetul SRI pe 2017, acuzaţiile de implicare a SRI în protestele anti-graţiere şi cu privire la o eventuală prezenţă a ofiţerilor acoperiţi în politică, presă şi justiţie.

Şedinţă de Guvern fără graţiere. Guvernul se reuneşte de la ora 12.00 în şedinţă, pe ordinea de zi transmisă presei fiind prezente Ordonanţe de Urgenţă privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2017, stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii, lansarea în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a Programului de susținere a internaționalizării operatorilor economici români cu finanțare de la bugetul de stat şi prorogarea termenului de depunere a declarațiilor fiscale și de plată a creanțelor fiscale scadente la 25 ianuarie 2017. 

  Pe ordinea de zi nu figurează ordonanţele de urgenţă privind modificarea legislaţiei penale.

Sedinta CSM - se dicuta proiectele de lege propuse de ministrul de Justitie, Florin Iordache. Directia a decis ca cele doua proiecte sa fie raspunse. Principalul motiv pentrut care Direcția Legislativă a decis să respingă proiectul de lege este faptul că nu se justifică graba pentru a se da ordonanţă de urgenţă fără consultarea societății civile, au susținut susele menționate pentru Evz.

Ne puteți urmări și pe Google News