Verdict amânat în lupta pentru titlu din Italia

Verdict amânat în lupta pentru titlu din Italia

Cele două goluri târzii reuşite de Francesco Totti, căpitanul lui AS Roma, în meciul cu Cagliari, scor 2-1, au prelungit lupta pentru titlu în Serie A până în ultima etapă. Liderul Inter Milano a câştigat pe teren propriu, scor 4-3, cu Chievo Verona şi rămâne în frunte, având un avantaj de două puncte în faţa grupării din capitala Italiei.

Andrea Lazzari a deschis scorul pentru Cagliari pe Stadio Olimpico, în minutul 73 al meciului, însă Totti a reaprins repede speranţele fanilor din capitala Italiei, întorcând scorul în doar zece minute.

Nici Inter nu a avut viaţa uşoară cu Chievo, oaspeţii punând mari probleme pe San Siro. "Măgarii zburători" au deschis scorul prin autogolul lui Motta, însă Mantovani a întors favoarea şi a marcat şi el în propria poartă. Cambiasso, Milito şi Balotelli au dus-o pe Inter la trei goluri distanţă, însă Pablo Granoche şi Sergio Pellissier au readus-o pe Chievo în joc.

Oamenii lui Jose Mourinho au rezistat însă şi trebuie să învingă pe terenul retrogradatei Siena pentru a-şi asigura din nou medaliile de campioni. Mai mult, după succesul din Cupa Italiei, Inter poate realiza "tripla" dacă învinge Bayern Munchen - proaspăta campioană a Germaniei - în finala Ligii Campionilor.

Ne puteți urmări și pe Google News