Evenimentul Zilei > Actualitate > VASLUI. Preoteasă amendată că a refuzat testul de paternitate de patru ori
VASLUI. Preoteasă amendată că a refuzat testul de paternitate de patru ori

VASLUI. Preoteasă amendată că a refuzat testul de paternitate de patru ori

O preoteasă a fost amendată de Judecătoria Huși, pentru a treia oară, pe motiv că refuză constant să se prezinte la IML, unde trebuie să facă testul de paternitate, cerut de soțul preot

Preotul, bănuind că nu este el tatăl copilului, a lăsat deoparte toată rușinea și și-a dat în judecată preoteasa. Chiar dacă, inițial, femeia, juristă de profesie si secretară de comună, a declarat public că este complet nevinovată, iar suspiciunile preotului ar proveni doar din „bârfe” ale unor răuvoitori, faptul că deja de patru ori a refuzat să vină la IML, a stârnit si mai multe comentarii si zâmbete. Instanta a amendat-o deja de trei ori, cu o sumă totală de 2.100 de lei, pentru refuzul de a face testul de paternitate. Pe 3 iunie este chemată la IML a cincea oară!

A negat infidelitatea dar a refuzat testele ADN

Conform declaratiilor publice făcute de preoteasa Mihaela Sălaru, toată povestea unei posibile infidelităti ar fi fost inventia unor colegi de serviciu din Primăria în care lucrează. Acestia, cu intrigi si vorbe neadevărate, l-ar fi montat pe preot împotriva ei, informează colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă. Preotul însă a avut bănuieli mai mari decât cele intuite de preoteasă, astfel că si-a dat sotia în judecată. În instantă, fata bisericească i-a cerut femeii să dovedească dacă băietelul născut în casa lui, în interiorul căsătoriei, este sânge din sângele său. Preoteasa a respins vehement acuzatiile de infidelitate, iesind public si certându-i pe cei care au îndrăznit să fie bănuitori la adresa ei. Ei bine, preotul nu a fost sensibilizat de demersul public al femeii, astfel că a lăsat procesul să curgă. Si….surpriză!

Chemată a cincea oară pentru testul de paternitate!

Când instanta a decis că este obligatorie efectuarea testului ADN, la Institutul de Medicină Legală, preoteasa a părut că dă înapoi. Cel putin, până acum, de patru ori a refuzat să se prezinte cu copilul la Medicina Legală, în vederea efectuării expertizei. Instanta a sanctionat refuzul repetat si nejustificat al preotesei, astfel că deja de trei ori la rând, i-a aplicat câte o amendă judiciară de câte 700 de lei. Într-o ultimă încercare, judecătorul a dispus un al cincilea termen prin care o obligă pe preoteasă să se prezinte la IML, pentru testul care să lămurească preotul dacă este sau nu tatăl copilului. Data a fost fixată pe 3 iunie 2019.