Evenimentul Zilei > Politica > Vasile BLAGA îl invită pe Victor PONTA să spună cu „subiect şi predicat” cine sunt OFIŢERII ACOPERIŢI din PSD şi PNL
Vasile BLAGA îl invită pe Victor PONTA să spună cu „subiect şi predicat” cine sunt OFIŢERII ACOPERIŢI din PSD şi PNL

Vasile BLAGA îl invită pe Victor PONTA să spună cu „subiect şi predicat” cine sunt OFIŢERII ACOPERIŢI din PSD şi PNL

Vasile Blaga, copreşedintele Partidului Naţional Liberal, a spus că fostul prim-ministru Victor Ponta, ar trebui să spună cu “subiect şi predicat” cine sunt ofiţerii acoperiţi din PSD şi PNL, dacă aceştia îi ştie.

"Eu cred că prima dată cine a aruncat cu piatra trebuie chemat să o ridice. Îmi aduc aminte că dl Ponta a făcut acest demers; să vină dl Ponta dacă tot știe și are atâtea surse să și spună cine este. Pe mine mă interesează, în primul rând, să spună cu subiect și predicat pe cei din cele două mari partide, dacă îi știe, din PSD și PNL; în primul rând din PSD, că acolo s-a referit ca să scape partidul și să facă curățenie și din acest punct de vedere în partid. Dacă ne luăm după povești, cineva spunea că chiar domnia sa ar fi fost pe acolo. Ceea ce eu nu am afirmat niciodată", a spus Blaga după ședința Comisiei de unificare a PNL, potrivit Agerpres.

La rândul său, Alina Gorghiu afirmă că Victor Ponta este din domeniul "patologicului".

"Omul e de domeniul patologicului și sunt convinsă că o întreagă țară vede că e un semn foarte bun că am scăpat de un prim-ministru bolnav. Îmi asum tot ce spun, cu subiect și predicat. Până acum făcea un rău imens PSD-ului. Acum nu face altceva decât să distrugă PSD. Să ajungi să spui că soțul meu — care este persoană fizică, privată, nu are nicio legătură cu viața politică — va acapara PSD-ul este de noaptea minții, dar doar PSD-ul poate să judece cât de în favoarea lor este o asemenea declarație. Mie nu-mi rămâne decât să privesc cu zâmbetul pe buze toate elucubrațiile acestui om", a scris Gorghiu pe Facebook.

Fostul premier Victor Ponta a făcut sâmbătă o precizare referitoare la "ofițerii" care vor să preia puterea în PSD.

'Pentru că am văzut interpretările din presă vreau să precizez că atunci când am scris de "ofițerii" care vor să preia puterea în PSD NU mă refeream la Valeriu Zgonea — ci la un vicepreședinte PSD, fost ministru în Guvern (dacă va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!', a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Luni, referindu-se la o posibilă prezentare a sa la Comisia de control al activității SRI sau la Comisia de control al activității SIE în cazul afirmațiilor despre ofițeri acoperiți din partide, Ponta a răspuns: "Păi, la SRI nu m-a chemat, dar Calimente e un păcălici, știți foarte bine. O să-i spun, Lucian Isar e, despre el vorbeam".

Fiind întrebat dacă va dezvălui un nume de "ofițer acoperit" din PSD, fostul lider al social-democraților a continuat: "Nu, nu de Isar. Preia tot. A preluat PNL", a spus Ponta.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: