Primarul sectorului 5 a intervenit telefonic, miercuri seară, la "Cancan TV", pentru a clarifica anumite lucruri despre relaţia sa cu Oana Mizil.
"Am văzut comentariile dumneavoastră că ne-am fi ascuns, nu ne-am ascuns nicio secundă, iar când am venit, am venit cu o zi înainte eu, pentru că aveam treabă în ţară", a spus el.
Vanghelie despre nuntă: "La momentul potrivit"
Întrebat dacă există o nuntă în viitorul lui şi al Oanei Niculescu Mizil, Vanghelie a spus: "Cu lucrurile astea, să le lăsăm aşa cum vrea Dumnezeu, la momentul potrivit."
"Eu sunt relaxat. Nu sunt foarte potrivit pentru emisiunea dumneavoastră, cu fizionomia. Am vrut să vă dau nişte detalii clare. Viaţa mea a fost o chestie mai intimă şi aşa o să fie cât timp voi trăi. Eu vorbesc cu soţia mea în fiecare zi şi n-o să reuşiţi să vorbiţi cu ea. Nu este interesată să iasă public, să dea interviuri, sunt problemele noastre personale. O respect foarte mult pentru toţi aceşti ani în care am stat împreună."
Oana: "L-am lăsat pe el să spună. E treabă de bărbat"
Cât despre faptul că Oana Mizil ar fi negat relaţia, Vanghelie a spus că această confirmare e o treabă de bărbat.
"Nu a fost vorba de negare, era cu colegii de partid, de asta a negat. Eu trebuia să clarific, pentru că aşa e normal. Într-o familie, bărbatul stabileşte prima fază. Aşa cred că e normal.O să fie mai rezervată pe problemele astea de cancan."
S-au iubit în Alpii francezi!
Mărturisirile celor doi vin în urma apariţiei noului număr din revista "Ciao!", care a publicat imagini cu cei doi îndrăgostiţi în unul dintre cele mai luxoase oraşe din Franţa, Mont d’Arbois.
Amorezii au fost surprinşi împreună de paparazzi pe Otopeni. Destinaţia Lyon. Ajunşi în oraşul din sud-estul Franţei, aceştia au fost preluaţi de o maşină şi transportaţi la Megève, unde aveau închiriată cabana Indigo, 700 de metri pătraţi de lux în inima Alpilor. Întregul sejur este estimat la 120.000 de euro, potrivit publicaţiei menţionate.
Vacanţă cu încă cinci familii
Legat de presupusul cost al vacanţei, petrecută la la Chalet Indigo, unde ar fi plătit 80.000 de euro pentru o săptămână de cazare, Vanghelie a vrut să clarifice aceste cifre.
"Sumele pe care le spuneţi acolo nu sunt în totalitate exacte. În acea vilă am fost şase familii şi dacă împărţiţi ajungem la o sumă de 12-13.000 de euro pe săptămână. Am fost mai mult colegi, iar fiecare şi-a plătit. Eu am fost în multe locuri care au fost poate mai luxoase decât acea vilă", a explicat el. Informaţia a fost confirmată şi de Victor Stan, consilier general al Capitalei şi prieten apropiat al edilului.
Stan: "Unii au plătit mai mult, alţii mai puţin"
Consilierul a povestit, pentru EVZ, că a fost în vacaţă cu cei doi îndrăgostiţi, dar şi cu alte patru familii.
"Eu am fost cu soţia, ne-am plimbat, am schiat. Unii au plătit mai puţin, alţii mai mult, în funcţie de ce au vrut să viziteze sau să facă. Fiecare a plătit separat. Am plătit cam de 6-8 ori mai puţin, în cele cinci zile", susţine Victor Stan.
Întrebat ce părerea are despre povestea de dragoste, acesta a precizat că îl susţine pe edil. În ceea ce priveşte căsătoria, el a afirmat că nu a auzit vorbindu-se pe această temă.
"Eu trebuia să clarific, pentru că aşa e normal. Într-o familie, bărbatul stabileşte prima fază. Aşa cred că este normal.“
MARIAN VANGHELIE, primarul sectorului 5 al Capitalei şi noul iubit al Oanei Mizil

REACŢIE
Soţul Oanei Mizil: "O s-o iubesc toată viaţa"
Jimmy, soţul Oanei Mizil, a dat şi el o declaraţie pentru "Cancan TV": "De la sfârşitul anului trecut am hotărât să nu mai fim împreună. Nu ne mai înţelegeam în privinţa mai multor chestii. Au fost 14 ani frumoşi, nu regretăm absolut nimic".
Dar nu a vrut să vorbească despre noua relaţie a soţiei lui, iar el este singur. "Indiferent nu pot să fiu. Am iubit-o mereu şi o s-o iubesc toată viaţa", a conchis el.
Citiţi şi:

  • Marian Vanghelie, despre relaţia cu Oana Mizil: "Nu vreau să mă transform în Irinel Columbeanu"
  • Oana Mizil şi Marian Vanghelie, love story-ul anului 2012. Căsătoria?
  • Cu cine a mai fost Vanghelie în Cuibuşorul de nebunii