Van Bommel, încă un an la Bayern

Van Bommel, încă un an la Bayern

Mijlocaşul olandez Mark van Bommel şi-a prelungit contractul cu echipa de fotbal Bayern München şi va juca pe "Allianz Arena" până vara viitoare.

În vârstă de 32 de ani, Mark Peter Gertuda Andreas van Bommel a fost de acord cu noul contract oferit de şefii lui Bayern, prelungindu-şi înţelegerea care expira în această vară.

"A fost dorinţa mea să prelungesc înţelegerea cu un an. Vreau să câştigăm trofee, anul acesta şi anul viitor. Dacă ne îndeplinim obiectivele, vom mai vedea", a declarat căpitanul echipei Bayern, pe siteul oficial al bavarezilor.

"Suntem foarte norocoşi că am prelungit contractul cu Van Bommel. Mark a fost şi este un garant stabil şi important al succesului în echipa noastră, un căpitan bun şi reprezentativ pentru FC Bayern", a spus preşedintele clubului, Karl-Heinz Rummenigge.

Ne puteți urmări și pe Google News

Născut la Maasbracht, în Oalnda, Mark Peter Gertuda Andreas van Bommel a început fotbalul la RKVV, din localitate. A jucat la Fortuna Sittard (1992-1999), PSV Eindhoven (1999-2005) şi FC Barcelona (2005-2006).

Van Bommel a venit la Bayern München în vara anului 2006 şi a ajuns în scurt timp căpitanul bavarezilor.