Joi, autospeciala Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Neamţ care transporta vaccinurile împotriva COVID-19 a fost implicată, joi, într-un accident rutier, pe drumul naţional DN 15D, în localitatea Girov din judeţul Neamţ.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a declarat că în urma accidentului nu au rezultat victime.

„Autospeciala DSP care transporta vaccinurile a fost implicată într-un eveniment rutier cu o motocicletă. La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri cu autospeciala pentru descarcerare. Pompierii au intervenit pentru deblocarea uşilor pentru mutarea recipientului cu vaccinuri în alt autovehicul‟, a declarat Irina Popa.

Autospeciala DSP venea de la Iaşi cu vaccinurile pentru Piatra-Neamţ.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

Accident mortal la Mihăiești, Argeș

Un șofer în vârstă de 74 de ani a pierdut controlul mașinii și a suferit un accident fatal, scrie epitesti.ro.

Șoferul conducea o veche Dacie 1310 care nu era a lui. La cercetarea cazului, proprietarul a declarat că mașina îi fusese furată. Și, culmea, se pare că bărbatul nici nu avea permis de conducere. În urma accidentului victima a fost dusă la spital dar nu a supraviețuit.

În Vrancea a avut loc un accident cu 4 victime. În încercarea de a evita coliziunea  cu un autoturism, un camion a fost la un pas să dărâme o casă, informează  stiridiaspora.ro .

 

Și pe DN2 E85, în jurul orei 14:00 s-a produs un accident rutier  , pe raza localității Dumbrăveni. Patru persoane, o femeie și trei bărbați, au fost rănite în urma coliziunii a două autovehicule ce se deplasau de DN2 E85. Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, care au intervenit cu 1 autospecială de intervenție și modulul SMURD format din 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD.

La fața locului au intervenit și DOUĂechipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea. Echipajele medicale au acordat primul ajutor persoanelor rănite, ulterior 3 persoane fiind transportate la spital.

Mașină răsturnată în Botoșani

Un grav accident rutier a avut loc astăzi la marginea municipiului Botoșani, în intersecţia drumului ce duce spre Roşiori, anunță știri.botosani.ro.

Intersecțiaeste considerată una din cele mai periculoase intersecții de la Botoșani, iar accidentele continuă să se producă.

 

După o coliziune violentă, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile  iar o persoană a rămas încarcerată.

Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială cu apă și spumă, precum și un echipaj de descarcerare și o ambulanță SJA s-au deplasat la locul accidentului.

„Pentru a scoate victima din autoturism, care era răsturnat pe o parte, pompierii au fost nevoiți să taie cupola și îndepărteze parbrizul. Victima, în vârstă de 70 ani, pasagera pe scaunul din dreapta față a fost preluata de echipajul SAJ Botoșani și transportata la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, au anunțat reprezentan’ii ISU de la Botoșani.