În prezent, la trei ani de la decesul lui Hugh Hefner, Crystal Harris are o relație cu câțiva ani mai tânăr decât ea.

Aceasta a fost fotografiată pe o plajă din Mexic alături de noul partener. Numele lui este Nathan Levi și este de profesie inginer aerospațial, potrivit cancan.ro.

Cei doi au petrecut o vacanță romantică în Mexic, unde s-au bucurat de momentele petrecute împreună și nu s-au sfiit să își arate sentimentele. Îmbrățișările lungi, săruturile pasionale și zâmbetele de fericire au fost pe ordinea de zi a celor doi.

Harris pare că a trecut peste dispariția lui Hugh Hefner, singurul lucru pe care îl mai păstrează de la el fiind o sumă frumușică de bani, care i-a rămas moștenire după moartea fondatorului imperiului Playboy. În 2018, Crystal Harris a găsit un cumpărător pentru vila din Hollywood, pe care aceasta a vândut-o pentru 5,5 milioane de dolari.

Cu toate că de-a lungul timpului a fost acuzată că relația cu fostul soț a fost bazată doar pe interes, aceasta nu s-a despărțit de el până în ultima clipă.

Crystal Harris are 34 de ani și până în 2017 a fost alături de Hugh Hefner. Relația dintre cei doi a început încă din anul 2009, când modelul avea doar 23 de ani.

Hugh Hefner a fost un publicist american, fondator și director de creație al Playboy Enterprises.

Prima ediție, publicată în decembrie 1953, o avea în centrul atenției pe Marilyn Monroe, cu fotografiile sale din 1949. Hefner, care nu a întâlnit-o niciodată pe Monroe.

Hefner a murit din cauze naturale la domiciliul său din Holmby Hills, Los Angeles, California, la 27 septembrie 2017, la vârsta de 91 de ani.