Evenimentul Zilei > Monden > Văduva lui Hugh Hefner se iubește cu un bărbat mai tânăr decât ea
Văduva lui Hugh Hefner se iubește cu un bărbat mai tânăr decât ea

Văduva lui Hugh Hefner se iubește cu un bărbat mai tânăr decât ea

Modelul Crystal Harris pare să fi trecut peste decesul soțului ei, fondatorul Playboy, Hugh Hefner, găsindu-și fericirea alături de un bărbat, de data aceasta, mai tânăr decât ea.

În prezent, la trei ani de la decesul lui Hugh Hefner, Crystal Harris are o relație cu câțiva ani mai tânăr decât ea.

Aceasta a fost fotografiată pe o plajă din Mexic alături de noul partener. Numele lui este Nathan Levi și este de profesie inginer aerospațial, potrivit cancan.ro.

Cei doi au petrecut o vacanță romantică în Mexic, unde s-au bucurat de momentele petrecute împreună și nu s-au sfiit să își arate sentimentele. Îmbrățișările lungi, săruturile pasionale și zâmbetele de fericire au fost pe ordinea de zi a celor doi.

Harris pare că a trecut peste dispariția lui Hugh Hefner, singurul lucru pe care îl mai păstrează de la el fiind o sumă frumușică de bani, care i-a rămas moștenire după moartea fondatorului imperiului Playboy. În 2018, Crystal Harris a găsit un cumpărător pentru vila din Hollywood, pe care aceasta a vândut-o pentru 5,5 milioane de dolari.

Cu toate că de-a lungul timpului a fost acuzată că relația cu fostul soț a fost bazată doar pe interes, aceasta nu s-a despărțit de el până în ultima clipă.

Crystal Harris are 34 de ani și până în 2017 a fost alături de Hugh Hefner. Relația dintre cei doi a început încă din anul 2009, când modelul avea doar 23 de ani.

Hugh Hefner a fost un publicist american, fondator și director de creație al Playboy Enterprises.

Prima ediție, publicată în decembrie 1953, o avea în centrul atenției pe Marilyn Monroe, cu fotografiile sale din 1949. Hefner, care nu a întâlnit-o niciodată pe Monroe.

Hefner a murit din cauze naturale la domiciliul său din Holmby Hills, Los Angeles, California, la 27 septembrie 2017, la vârsta de 91 de ani.

 

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: