Evenimentul Zilei > Actualitate > O VĂDUVĂ de 49 de ani a făcut o AVERE din pozele cu propriile picioare
O VĂDUVĂ de 49 de ani a făcut o AVERE din pozele cu propriile picioare

O VĂDUVĂ de 49 de ani a făcut o AVERE din pozele cu propriile picioare

Gweneth Lee este o văduvă de 49 de ani, fost model, care are a reușit aibă un câștig anual de 30.000 de dolari anual pozându-şi picioarele. Într-un interviu, Gweneth a mărturisit că nu s-a gândit niciodată că oamenii ar plăti pentru așa ceva.

Pe lângă poze, femeia mai are întâlniri cu admiratorii pentru care solicită 300 de dolari. Timp de o oră, aceştia se pot "delecta" lingându-i picioarele sau masându-le, în funcție de preferințe. Admiratorii îi fac și cadouri extrem de generoase. 

 Văduva a postat mai multe fotografii în care i se vedeau doar picioarele și a constatat uimită că lumea era tot mai interesată de acele imagini. 

„Nu credeam că există un asemenea fetiş. Când mergeam la piscină, de multe ori îmi pozam doar picioarele şi urcam imaginile pe Instagram. La un moment dat, am observat că foarte mulți oameni reacționau la acestea. După câteva săptămâni, am decis să fac un cont dedicat picioarelor mele în exclusivitate. În timp, am dezvoltat tot felul de relații cu bărbați care sunt dispuși să scoată bani grei din buzunar pentru a-mi linge sau mângâia picioarele", a mărturisit Gweneth Lee, conform realitatea.net

De ce sunt picioarele ei atât de apreciate? Ne spune chiar Gweneth: „Am picioare frumoase, nu am de ce să mă ascund. Sunt curate, îngrijite, am degetele drepte, nu am nici măcar o urmă de bătături sau bășici, sunt frumos arcuite şi am şi degetele mici şi subţiri", a spus aceasta. 

Deși are foarte mulți admiratori, picioarele ei nu sunt "pe gustul" oricui. Unele persoane găsesc scârboase pozele cu picioarele văduvei. 

Sursa foto: Instagram