Evenimentul Zilei > Actualitate > Vacanta de vis cu doar 100 de lei pe zi

Vacanta de vis cu doar 100 de lei pe zi

Iesenii care vor sa isi inceapa anul cu un concediu beneficiaza, in aceasta perioada, de oferte la aproape jumatate de pret fata de sezonul estival.

Agentiile de turism au preturi promotionale, valabile pana la 1 martie, pentru cele mai ravnite destinatii exotice.

Cele mai tentate oferte in Grecia si Tunisia

O oferta tentanta prezentata de mai multe agentii de turism din Iasi este o excursie de sapte zile, cu autocarul, in Grecia.
Pentru 279 de euro, cei care vor alege aceasta destinatie beneficiaza de un circuit intre localitatile Serres – Salonic – Kalambaka – Peloponez. In pret sunt incluse sase nopti de cazare, cu mic dejun continental, la hoteluri de doua si trei stele, transportul cu autocarul, excursii catre diverse obiective, precum si serviciile ghidului.

O alta oferta turistica, valabila pe toata perioada lunii ianuarie, este localitatea Sousse, situat pe coasta mediteraneana a Tunisiei, la 140 de kilometri de capitala Tunis. „Pretul unui loc in camera dubla costa 140 de euro de persoana, pentru sapte nopti de cazare si transportul cu avionul. Plecarea se face insa de la Bucuresti“, ne-a declarat unul dintre reprezentantii agentiilor de turism din Iasi.

Taxele de aeroport nu sunt incluse in pret

Tot in Tunisia exista o oferta de vacanta in localitatea Monastir, amplasata langa cunoscuta plaja Skanes. Pentru 210 euro de persoana se ofera, pe sapte nopti, un loc de cazare intr-o camera dubla, dar si transportul cu avionul, tot din Bucuresti, precum si transportul de la aeroport la hotel.

Cei interesati de o astfel de oferta trebuie sa mai ia in calcul faptul ca, la pretul excursiei, trebuie sa mai adauge cate 100 de euro de persoana, reprezentand taxa de aeroport, plus tarifele pentru asigurarea storno si cea medicala, dar si banii de buzunar.

Shopping de week-end in bazarul din Istanbul

O alternativa pentru o vacanta de week-end vine din partea agentiei Clever Tour din Iasi. Incepand cu data de 10 ianuarie, sunt disponibile oferte pentru plecari catre Turcia. Pentru 121 de euro de persoana, impatimitii de cumparaturi pot petrece doua zile in marile centre comerciale din Istanbul, printre care binecunoscutul Grand Bazar.

Pretul include o noapte de cazare, plus transportul cu autocarul. „Ofertele sunt bune, ca si reducerile mari din magazine din aceasta perioada. Dar, din pacate, dupa sarbatori nu stiu cine mai are bani de vacanta“, ne-a declarat Teodor Florea, un iesean de 30 de ani.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News