Evenimentul Zilei > Politica > Următoarea mişcare a lui Traian Băsescu, în viziunea PSD
Următoarea mişcare a lui Traian Băsescu, în viziunea PSD

Următoarea mişcare a lui Traian Băsescu, în viziunea PSD

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că prin fuziunea dintre UNPR şi PMP, Valeriu Steriu i-a oferit posibilitatea lui Traian Băsescu de a reintra în jocul politic. Potrivit acestuia, următoarea mişcare a lui Traian Băsescu "este să acapareze PNL".

"Este o mişcare foarte inteligentă din partea lui Traian Băsescu. Fără să facă nimic, a câştigat o mulţime de lucruri – a devenit partid parlamentar, a câştigat sedii în toate judeţele, structuri de partid şi a făcut un prim pas pentru marea lui fuziune cu PNL. Adică, următoarea mişcare este să acapareze noul PNL, cu Gorghiu şi Blaga cu tot. Marele pierzător este domnul Steriu, care a făcut o mişcare dacă nu proastă, cel puţin extrem de neinspirată şi i-a oferit lui Traian Băsescu posibilitatea de a reintra în jocul politic, pentru că, după alegerile locale, cu un amărât de 4% Traian Băsescu era aproape sinucis din punct de vedere politic", a afirmat Codrin Ştefănescu.

El a subliniat că pentru cei din PSD fuziunea UNPR – PMP este "o mişcare de neînţeles" şi a anunţat că uşile PSD sunt deschise pentru acei membri UNPR care se simt şi gândesc de stânga.

"Vreau cu această ocazie să-i anunţ pe foştii colegi din UNPR, nemulţumiţi de această decizie absolut stupidă, că uşile noastre rămân deschise pentru cei care se simt de stânga", a spus acesta.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: