Urmărit general, prins într-o ambuscadă peste Jiu

Urmărit general, prins într-o ambuscadă peste Jiu

Poliţiştii Brigăzii pentru Combaterea Crimei Organizate Craiovau l-au prins în această seară pe Ionel Slătineanu, urmărit general pentru tentativă de omor, în urma unei ambuscade produse pe podul de peste Jiu din localitatea Bucovăţ, situată la ieşirea din Craiova.

Slătineanu era urmărit general pentru tentativă de omor, după ce l-a lovit în cap pe bărbatul asupra căruia s-au tras mai multe focuri de armă la sfârşitul lui aprilie, în curtea Spitalului de Urgenţă Craiova.

Bărbatul de 33 de ani se afla în această seară într-o maşină BMW 520, alături de alte trei persoane. Autoturismul a fost blocat pe podul de peste Jiu într-o ambuscadă creată de poliţişti.

„Din verificări s-a stabilit că Slătineanu Ionel, era dat în urmărire generală, întrucât la data de 22 februarie 2008, i-a aplicat mai multe lovituri în cap lui Petrache Ion, 43 ani, din Craiova, săvârşind infracţiunea de tentativă de omor calificat. Acest caz a fost cel care a generat scandalul produs în curtea SJU Craiova, la data de 29.04.2008, când au fost folosite arme de foc şi au fost arestate preventiv trei persoane. Slătineanu Ionel, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj care urmează să se pronunţe cu privire la solicitarea dispunerii de măsuri preventive de către instanţa de judecată”, conform unui comunicat de presă remis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dolj.

Ne puteți urmări și pe Google News

Craiova a devenit în ultimul an scena unor fapte desprinse din filme, cu împuşcături, urmăriri de maşini, ambuscade şi razii de amploare ale Poliţiei. Chiar ieri de dimineaţă, circa 550 de poliţişti şi jandarmi au descins în Faţa Luncii, cartier locuit de ţigani, la 6.00 dimineaţa, pentru a percheziţiona 30 de familii, recoltând o paletă bogată de arme şi bunuri furate.

(18:47)