UNPR propune PDL un candidat comun pentru Capitală: Neculai Onţanu

UNPR propune PDL un candidat comun pentru Capitală: Neculai Onţanu

UNPR vrea candidat comun cu PDL pentru Primăria Capitalei. Cu edilul de la sectorul 2, Neculai Onţanu beneficiind de o cotă bună de imagine, preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a afirmat, la B1 Tv, că, la nivelul Bucureştiului, partidul său şi PDL vor negocia şi vor face măsurători pentru a stabili cel mai bun candidat comun pentru Primăria Generală.

"Normal că în actuala coaliţie, mai ales din votul din primul tur al primarului, n-o să diluăm votul. Cred că principiul general va fi că primarul în funcţie, indiferent de la care partid, în primul rând de la PDL, că e partidul mare, va fi candidatul comun al coaliţiei. Prin alegerea primarului din primul tur, alianţele trebuie făcute atunci, în primul tur. Eu sunt convins că şi la nivelul municipiului Bucureşti vom gândi o strategie comună cu PDL, în primul rând, şi vom câştiga alegerile", a declarat Oprea.

Întrebat dacă este posibil ca actualul edil al sectorului 2, Neculai Onţanu, ales în 2008 din partea PSD, să fie candidatul comun, Oprea a precizat că deocamdată edilul de la 2, este candidatul UNPR. "Vom avea negocieri cu principalul partid de guvernare, cu PDL-ul, în Bucureşti, între UNPR Bucureşti şi PDL Bucureşti şi vom face măsurători, sondaje şi cel care va fi cel mai bun candidat acela va fi candidatul comun al celor două partide. Stategic trebuie să câştigăm Bucureştiul", a conchis Gabriel Oprea. Decoamdată singurul nume pe care mizează opoziţia la primăria Capitalei este Sorin Oprescu. La nivel de sectoarea seduce o bătălie surdă în USL pentru desemnarea candidaţilor.

Ne puteți urmări și pe Google News