Evenimentul Zilei > Actualitate > Unirea Urziceni moare, dar nu se predă
Unirea Urziceni moare, dar nu se predă

Unirea Urziceni moare, dar nu se predă

Cel puţin asta a lăsat să se înţeleagă Eugen Nae, omul care deţine în acest moment funcţia de antrenor principal la echipa de fotbal Unirea Urziceni. Nae zice că, în ciuda înfrângerii de la Split şi a haosului de la echipă, Unirea e în stare să bată pe Hajduk şi să meargă mai departe în Europa League.

În tur, la Split, Hajduk a bătut Unirea Urziceni cu scorul de 4-1, în manşa întâi a play-off-ului Europa League. Vicecampioana României, ajunsă în pragul desfiinţării, vrea să se califice în grupele Europa League.
"Spre surprinderea noastră, jucătorii sunt foarte concentraţi"

"Ne aşteaptă un meci foarte dificil, cu o echipă foarte bună, care şi-a luat un avantaj substanţial în meciul tur. Dar aşa cum Dinamo a întors rezultatul la Liberec, orice este posibil şi nu ne dăm bătuţi.
Avem probleme de lot: Paraschiv şi Pădureţu sunt suspendaţi, Marinescu este accidentat, iar Apostol şi Ricardo nu se află pe lista UEFA. Mijlocaşii noştri centrali nu pot juca şi trebuie să improvizăm şi să capacităm pe jucători. E foarte greu, dar nu putem fugi, nu ne putem da la o parte, pentru că, până la urmă, e vorba de fotbal, nu este o chestiune de viaţă sau de moarte.
Avem un lot foarte valoros, foarte bine educat, iar, spre surprinderea noastră, jucătorii sunt foarte concentraţi. Sunt puţin abătuţi, dar nu plâng cu lacrimi de crocodil", a spus Eugen Nae, antrenorul interimar al Unirii.

Nae a recunoscut că mai mulţi jucători s-ar putea transfera la sfârşitul acestei săptămâni. 
"Jucătorii râd în vestiar"

"Este un moment foarte greu. E posibil ca trei sau patru jucători să plece după meciul cu FC Vaslui de duminică, dar vor pleca sigur la mai bine. Deocamdată, jucătorii râd în vestiar când văd că Galamaz este anunţat la Astra sau la Steaua, iar Bilaşco la Steaua.
Niciun jucător nu duce lipsă de oferte. Oricum, vom termina actuala ediţie de Liga I, iar după meciul cu Hajduk şi după cel cu Vaslui vom vedea ce obiective ne propunem", a spus Eugen Nae.
Meciul Unirea Urziceni – Hajduk Split se dispută mâine seară, de la ora 20:30, pe stadionul "Steaua".