Evenimentul Zilei > Actualitate > Unchiul Alexandrei răbufneşte în cazul crimelor de la Caracal.  „Cred că are complici. Cred că unii îl acoperă”
Unchiul Alexandrei răbufneşte în cazul crimelor de la Caracal.  „Cred că are complici. Cred că unii îl acoperă”

Unchiul Alexandrei răbufneşte în cazul crimelor de la Caracal.  „Cred că are complici. Cred că unii îl acoperă”

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, fata dispărută la Caracal, a afirmat, vineri seară, că familia fetei are speranţe că aceasta nu este moartă deoarece sunt indicii care pot justifica acest lucru.

„E absolut logic că nu a putut fi omorâtă de Gheorghe Dincă, nu încape dubiu. De aia are și familia speranțe. Totul arată că delarația lui Dincă e ireală. Referitor la analiza ADN, nu sunt expert în asta. Dar chiar așa? Au rămas doar doi dinți din corpul ăla. Din pulă se extrage ADN-ul nu din osul efectiv, care era și calcinat. Deodată ai certitudine de 99,9% că e Alexandra. Nu mi stă în picioare proba asta, nu acuz pe nimeni”, a spus Cumpănașu.

Referitor la faptul că Dincă a recunoscut că le-a omorât pe Luiza şi Alexandra, Cumpănaşu a spus că ucigaşul ascunde prin această recunoaştere o reţea.

„Pentru a ascunde întreaga rețea, intregul plan, întreaga mașinărie. După două zile de la reținere, un polițist care e ținut la secret s-a așezat lângă el pe faimoasa buturugă unde stă Gheorghe Dincă. Totul era în curtea lui Dincă, nu într-o încăpere și a fost o discuție formală. Am întrebat cine e polițistul dar nu mi s-a răspuns. S-a mușamalizat totul”, a spus Cumpănașu.

De asemenea, Cumpănaşu susţine că nu a văzut butoiul în care se spune că Dincă le-ar fi incinerat

„Eu nu am văzut acel butoi. E una dintre cele mai oribile povești spuse vreodată. Nu știu unde este acel butoi. E o absurditate. Ce butoi? Eu nu l-am văzut. Nici eu nici părinții. Oamenii poate cred că ne-am băgat negarea în suflet. Pentru oamenii ăștia contează adevărul.”, a mai adăugat Cumpănașu.

„Nu mă amestec în comentarii legate de familia Luizei. Dar e la mintea cocoșului ca după 4 luni acel sac să fie intact. Cred că are complici. Cred că unii îl acoperă, alții au grijă să nu aflăm noi lucruri. Îl alimentează. Cred că acest monstru, în cazul Alexandrei nu știe ce a făcut și cum a făcut pentru că nu el a omorât-o.

Din informațiile pe care le-am depus eu la Parchet. Din cele 60 de pagini, eu spun ce am adunat ca informații, eu nu acuz: sunt politicieni, care nu erau politicieni în momentul în care s-au împrietenit cu Dincă au ajuns în funcții mari. Unii au ajuns și în alte instituții importante ale statului”, a mai spus unchiul Alexandrei.

De asemenea, Cumpănaşu a mai spus că Dincă a sunat la părinţii celor două fete să le spună că acestea sunt bine şi au plecat în străinătate

„Dincă a sunat. S-a făcut amprenta vocală. În cazul Alexandrei la ora 10:30 a sunat-o pe mama Alexandrei și apoi s-a indentifcat acest lucru din raportul MAI, el a spus că e ginerele său și a plecat cu fata în Marea Britanie să facă bani, iar părinții să stea liniștiți. Joi seara Dincă a mai sunat încă odată”, susține Alexandru Cumpănașu, potrivit dcnews.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: