Evenimentul Zilei > Actualitate > Un tanar din Piatra-Neamt sustine ca a fost batut de politisti

Un tanar din Piatra-Neamt sustine ca a fost batut de politisti

Marius Stoica, 24 de ani, sustine ca a fost batut miercuri noapte de politisti chiar in sediul Politiei Neamt.

Joi dimineata, in jurul orei 1.30, agentul de paza al unui club a sunat la politie pentru a anunta un scandal intre doi clienti ai barului.
„Eram intr-un bar cu cinci amici, iar la un moment dat au venit politistii. Ne-au cerut sa ne legitimam. Cand am intins cartea de identitate, mi-am dat seama ca nu se prezentasera. Am vrut sa-mi iau buletinul, a cazut jos si atunci m-au lovit prima data, dupa care m-au incatusat si m-au dus la sediu, unde am fost batut repetat cu pumnii, picioarele si cu bastonul”, povesteste Marius Stoica. Tanarul si-a scos un certificat medico-legal care atesta ca are nevoie de 8-9 zile de ingrijiri medicale si spune ca va depune plangere impotriva politistilor.

Inspectorul Catalina Badeanu, purtator de cuvant al Politiei Neamt, sustine ca tanarul s-a dat singur cu capul de lambriul din sala de asteptare. „Datorita starii avansate de ebrietate, a inceput sa loveasca bunurile care se gaseau in sala de asteptare, deteriorand o masa. Apoi, tanarul a inceput sa loveasca cu capul si picioarele lambriul din sala, provocandu-si echimoze si escoriatii pe fata”, explica inspectorul Catalina Badeanu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: