Primarul Clujului și fostul prim-ministru, Emil Boc, a fost fotografiat într-un moment de euforie alături de soția acestuia. Așa cum se vede și în imagini, cei doi au trăit la cote maxime spectacolul de lumini și sunet care se desfășura în fața lor. La scurt timp după publicare, fotografia a ajuns virală în rețelele de socializare și a stârnit numeroase comentarii.

Pe scenele amplasate în oraș au urcat top 5 DJ ai lumii, artiști internaționali de renume, precum și cântăreții momentului din România. La Cluj au fost văzuți cei mai titrați DJ ai lumii: Dimitri Vegas&Like Mike, Armin Van Buuren, Hardwell, Martin Garrix și Tiesto alături de alţi peste 150 de artişti români și internaţionali de renume, printre care Afrojack, Ella Eyre, Faithless, James Arthur, Jamie Jones, Kwabs, Lost Frequencies, Scooter, W&W, Nervo, Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany, Ummet Ozcan, Parov Stelar, Tanya Stephens, Skream, Steve Lawler, Damian Lazarus, Lefto, Aquarius Heaven, Highroller, NU, Jacob Groening, Loewenthal, Luca Musto, Pedestrian, Stavroz și Yokoo.

Cu brățara de acces se vede Transilvania

Până la data de 19 august, brățara de acces la festivalul UNTOLD se transformă, pentru prima dată, în bilet de intrare la cele mai importante obiective turistice din Transilvania. Toți cei care decid sa rămâna în Transilvania, după festival, fie că sunt români sau străini, vor avea parte de reduceri de până la 50% la vizitarea celor mai importante obiective turistice din zonă.