Şpagă de tot râsul la Rutieră: un agent a primit cinci sandvişuri ca să ierte un şofer

Şpagă de tot râsul la Rutieră: un agent a primit cinci sandvişuri ca să ierte un şofer

Ca să nu i se suspende permisul de conducere, şoferul unei firme de catering din capitală s-a oferit să-i dea o şpăguţă agentului de la Rutieră: cinci sandvişuri şi-o "atenţie" de 300 de lei.

Poliţistul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, pentru luare de mită. Şoferul a fost prins circulând pe sens interzis, iar ca să scape de suspendarea permisului i-a dat poliţistului cinci sandivişuri şi 300 de lei.  Şoferul i-a lăsat şi numărul de telefon, poliţistul sunîndu-l după câteva zile. Conversaţia dintre cei doi a fost înregistrată:  "Şofer:  Ce vrei mata îţi dau.

Poliţist: Dă-mi ce vrei tu, acolo!

Şofer: La alegere.

Ne puteți urmări și pe Google News

Poliţist: Ce şi cum...şi cât...te lasă pe tine inima. Şofer: Am venit pregătit şi cu...dacă înţelegi mata. Cu atenţie, dar... să nu vadă...Deci astea aşa...Şi să vi-i pun într-o hârtie...ceva...

Şofer: Dar...nu veniţi cu o pungă? Ceva! Păi vi le dau aşa! Şi ce facem cu ...Mai îmi trimiteţi o citaţie pentru permis...mai... Poliţist: Termină-te! Bă, să fii sănătos! Ţine numărul de telefon ăla... Ai înţeles?". În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că "şpăguţa" consta înntr-un sandviş cu bacon crispy, o ciabata mediteraneană, panino cu salam şi caşcaval, o baghetă cu şuncă şi un al cincilea sandiviş cu eticheta deteriorată, dar şi 300 de lei.