Un om al străzii şi-a regăsit fiica după 10 ani, prin Twitter

Un om al străzii şi-a regăsit fiica după 10 ani, prin Twitter

Un portorican care stă pe străzile din New York şi-a regăsit fiica după ce a postat un mesaj de 140 de caractere pe reţeaua de socializare Twitter. Pierduse contactul cu fata în urmă cu zece ani.

Daniel Morales (58 de ani) a luat parte la un program pus la punct de autorităţile din New York. În acest program, un grup de persoane fără adăpost au primit dreptul de a folosi un telefon mobil conectat la internet pentru a-şi regăsi rude ori prieteni sau pentru a căuta un loc de muncă.

După trei săptămâni de la intrarea în program, bărbatului i-a venit ideea să îşi caute fiica. Aşa că a scris pe Twitter ""Hi thi is to let yo people know that in lookin eoq my daughter her name is sarah m rivera", a fost mesajul postat joi de bărbat pe Twitter. În traducere, mesajul este "Bună, vreau să vă spun că îmi caut fiica. Numele ei este Sarah M Rivera".

El a ataşat o poză a tinerei, acum în vârstă de 27 de ani. A adăugat numărul de telefon la care putea fi contactat. A doua zi, fiica l-a sunat, iar cei doi s-au întâlnit. "Este un moment minunat. Încă mă bucur de el", a spus bărbatul pentru CNN. Totodată, Morales şi-a văzut pentru prima dată cei doi nepoţi, copiii lui Sarah.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cei doi pierduseră contactul atunci când Sarah a părăsit oraşul din Puerto Rico în care locuia împreună cu tatăl ei, pentru a trăi în California, în grija mamei sale. Între timp, Daniel Morales s-a mutat la rându-i, în Harlem, un cartier din New York. Şi-a piedut însă slujba şi, în 2010, casa. De aproape un an locuieşte pe străzi, înnoptând la un adăpost.