Stelian Nicolae Bistrian  este acuzat de viol și corupere sexuală a minorilor. Procurorii din Lipova au propur srestarea preventive a bestiei.  Victima acestor infracţiuni este chiar fiul în vârstă de doar nouă ani al bărbatului.

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, „în luna noiembrie 2016, inculpatul a întreţinut raporturi sexuale anale, în repetate rânduri, la domiciliul său precum şi într-o încăpere de pe podul plutitor (brod) de pe râul Mureş, care face legătura între localităţile Lalaşinţ şi Căpruţa, unde acesta lucra în perioada respectivă, cu fiul său natural B.D.I., în vârstă de 9 ani, profitând de faptul că minorul nu putea să îşi exprime voinţa. Totodată, inculpatul a determinat minorul să asiste la filme cu material pornografic şi l-a constrâns să îl satisfacă pe acesta sexual, cu diferite obiecte.”

La finele săptămânii trecute, monstrul a fost arestat preventive pentru 30 de zile. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele.