Un mire a descoperit, după nuntă, că s-a căsătorit cu un bărbat. Ce scop avea „mireasa”

Un mire a descoperit, după nuntă, că s-a căsătorit cu un bărbat. Ce scop avea „mireasa” Nuntă. Sursa foto: Pixabay

Un tânăr din Indonezia, proaspăt mire, a aflat că femeia pe care o credea soția sa era de fapt un bărbat care l-a înșelat cu privire la identitatea sa. Presupusa mireasă îi voia doar banii.

Astfel, la mai puțin două săptămâni de la nuntă, bărbatul, identificat sub numele de AK de presa locală, în vârstă de 26 de ani, a descoperit că aleasa inimii e un bărbat. Mai comic e faptul că cei doi aveau o relație de peste un an.

Un mire din Indonezia s-a căsătorit cu un bărbat, fără să știe

Cei doi s-ar fi cunoscut pe Instagram în cursul anului trecut, iar la scurt timp s-au întâlnit și față-n față, pentru a-și oficializa relația.

În tot acest timp, mirele nu a bănuit nimic despre iubita lui, despre care se crede că s-ar numi Adinda Kanza.

Ne puteți urmări și pe Google News

Indonezianul nu a bănuit nimic pe tot parcursul relației și pentru că „ea” purta întotdeauna un niqab, o pânză tradițională purtată de unele femeile musulmane, care acoperă complet capul și fața purtătorului cu excepția ochilor.

Viitoarea sa soție i-a comunicat lui AK că este o musulmană devotată și că nu mai are familie în viață.

Mire și mireasă

Miri. Sursa foto: X

Cei doi s-au căsătorit într-o mică ceremonie la domiciliul lui AK pe 12 aprilie, iar Kanza a contribuit cu o zestre formată din cinci grame de aur.

Semnele de întrebare au apărut după căsătorie

Imediat după nuntă, AK a simțit că ceva e în neregulă, mai ales având în vedere că „ea” a persistat în a purta niqab-ul în interiorul casei, chiar dacă tradiția musulmană îi permitea să îl înlăture în prezența soțului său în propria lor locuință.

De asemenea, Kansa a refuzat să aibă relații intime cu noul ei soț și a invocat mereu că nu se simte bine sau că e la menstruație.

Inele

Inele. Sursa foto: Amer Yacoub | Dreamstime.com

Când a devenit suspicios, bărbatul a decis să cerceteze mai mult trecutul noii sale soții, și a fost șocat să afle că, de fapt, „aceasta” avea de fapt o familie.

Mai mult, părinții miresei sale au fost și ei uimiți să știe că au un ginere. Ei au fost cei care i-au dezvăluit și că nu au o fată, ci un fiu, potrivit nypost.com.