Incidentul a survenit la doar câteva zile după ce un alt spectacol fusese anulat pentru că solistul în vârstă de 68 de ani se simţea rău. Meat Loaf, născut în statul american Texas, a căzut pe scenă sub privirile stupefiate ale spectatorilor exact pe la mijlocul superhitului său “I'd Do Anything For Love”

Mai mulţi fani şi membri ai staffului au sărit pe scenă pentru a-i acorda primul ajutor.  Legendarul rocker a fost apoi preluat de o salvare iar în prezent este internat într-un spital din Edmonton , Canada. Noi date despre starea acestuia nu au fost date publicităţii.

Potrivit presei occidentale, Meat Loaf suferă de astm şi a fost diagnosticat, cu ani în urmă, şi cu sindromul Wolff-Parkinson-White, afecţiune rară care determină bătaie neregulate ale inimii, motiv pentru care solistul a mai căzut pe scenă de cel puţin două ori, între 2003 şi 2011.

Daily Mail scrie că rockerul a fentat moartea de mai multe ori, reuşind să scape cu viaţă dintr-un dramatic accident auto, dar şi dintr-un incident aviatic. Are, de asemenea, “în palmares” o spectaculoasă săritură de pe scenă, soldată cu fracturarea ambelor picioare.

Te-ar putea interesa și: