Macabra descoperire a fost făcută vineri după-amiază, într-un iaz aflat lângă o pensiune din Vatra Dornei, unde Sandrino Gherine trebuia să participe la nunta unui coleg de echipă, dar nu a mai ajuns.

Sandrino Gherine era dat dispărut din seara de 3 spre 4 octombrie. În acea seară, a fost dus cu o maşină, de o rudă, până în apropiere de localul unde avea loc nunta la care trebuia să ajungă. Gherine a coborât din maşină, însă nu a mai ajuns nici în restaurant şi nici ulterior acasă. Încă din acea seară, mai mulţi amici îngrijoraţi, aflaţi la nuntă, l-au căutat prin împrejurimi, însă nu au dat de el. Cazul de dispariţie s-a elucidat, vineri, în modul cel mai tragic posibil. Poliţiştii i-au cerut administratorului pensiunii să golească iazurile cu păstrăv din apropiere, iar în unul din acestea a fost găsit cadavrul lui Gherine.

Anchetatorii bănuiesc că acesta vorbea la telefon şi, fiind întuneric, a căzut în iazul adânc şi s-a înecat. Lămuriri suplimentare sunt aşteptate de la medicii legişti care vor efectua astăzi necropsia asupra cadavrului.