Tinerii suspectaţi că l-ar fi înjunghiat pe elev în picior au fost audiaţi.
UPDATE: Elevul de liceu înjunghiat în piciorul stâng va fi externat, după ce medicii i-au suturat plăgile, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti, dr. Raluca Alexandru.
Se pare că băiatul a fost atacat în timpul unui scandal izbucnit din cauza unei fete. Cei trei agresori din Găneasa au venit în zona şcolii la care învaţă elevul rănit pentru a-i cere socoteală unui coleg al acestuia care ar avea o relaţie cu o rudă a lor. Fata este elevă în aceeaşi şcoală.
Incidentul s-a produs la 200 de metri de incinta şcolii. Elevul agresat învaţă în clasa a IX-a la Liceul Tehnologic "Nicolae Bălcescu" din Voluntari şi este din localitatea Ştefăneşti, tot din judeţul Ilfov. Poliţiştii au ajuns la instituţia de învăţământ în faţa căreia a fost agresat elevul şi au început o anchetă pentru a stabili contextul în care s-a întâmplat totul.
În urmă cu puţin timp, şefii din cadrul Ministerului Învăţământului spuneau că violenţa în şcoli este în continuare o problemă, mai ales că Ministerul Administraţiei şi Internelor au precizat că există pază doar în aproximativ 21% dintre instituţiile de profil.
Ştire în curs de actualizare.