Un dinamovist spune că ultimele patru victorii ale Stelei cu "câinii" au fost dubioase

Un dinamovist spune că ultimele patru victorii ale Stelei cu "câinii" au fost dubioase

Acţionarul dinamovist crede că "unicul derby" din fotbalul românesc a însemnat tot atâtea parodii în ultimele patru episoade, toate câştigate de Steaua.

Ionuţ Negoiţă, acţionar la echipa de fotbal Dinamo, e convins că "unicul derby" din fotbalul românesc a fost mânjit în ultimii doi ani. Steaua a câştigat ultimele patru întâlniri directe cu "roş-albii", iar aceştia nu se împacă nicicum cu ideea.

Ionuţ Negoiţă a lansat, imediat după derby-ul de duminică seara, acuzaţia că "un jucător a tot căutat să comită lovitură de la 11 metri". Deşi n-a nominalizat pe nimeni, trimiterea este evidentă către unul dintre jucătorii impresariaţi de fraţii Ioan şi Victor Becali, adversari declaraţi ai actualilor conducători de la Dinamo, dar mai ales ai antrenorului Dario Bonetti.

Negoiţă a continuat astăzi să vorbească despre lucrurile necurate de la derby-urile cu Steaua, dar a extins discuţia şi la celebrele episoade "Foresta" şi Hajduk Split.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Am diverse semne de întrebare legate de corectitudinea meciurilor cu Steaua. Poate peste 5 ani aflăm ce s-a întâmplat în finala Cupei României cu Steaua, poate aflăm ce s-a întâmplat şi anul trecut la înfrângerile cu ei, poate aflăm ce s-a întâmplat şi acum. Am înţeles că Victor Becali a spus ce s-a întâmplat la acel Dinamo - Foresta, că a fost ceva necurat. Poate ne spune ce s-a întâmplat şi acum", a declarat dinamovisul la sport.ro.

"Aroganţa" steliştilor: "Sssshhh!"

Steliştii i-au ironizat cum le-a trecut prin minte pe rivalii din Ştefan cel Mare. Gigi Becali a spus că a fost abator, MM Stoica a cântat, iar jucătoriiau scris mesaje pe facebook.

Grmano - polonezul Lukasz Szukala, care a marcat duminică primul săugol în tricoul "roş-albaştrilor" a postat pe facebook o poză cu el, Daniel Georgieski şi Florin Gardoş, făcându-le la unison semn rivalilor să tacă.

"Doping? Referee? Sssshhhhhhhhh!!!!! 3-1!", a fost mesajul ui Szukala.