Evenimentul Zilei > Actualitate > Un croitor de 10.000 de euro
Un croitor de 10.000 de euro

Un croitor de 10.000 de euro

Croitorul Casei Regale a României, Alexandru Ciucu, croieşte în scopuri caritabile.

Şapte costume bărbăteşti vor ieşi de sub foarfecele şi acele croitorului care va trece prin şapte mari oraşe din ţară cu scopul de a strânge aproape 10.000 de euro pe care să îi doneze copiilor superdotaţi din România.

Campania a debutat, la începutul acestei săptămâni, la Sibiu, unde Alexandru a croit personal, în numai două ore, un costum bărbătesc, pe care l-a vândut imediat prin licitaţie unui om de afaceri din oraş, contra sumei de 3.800 de lei.

Călătoria croitorului continuă, iar, astăzi, el se va afla la hotel Belvedere din Braşov, unde i se vor alătura şi alţi colegi de breaslă, care au lucrat pentru casele regale din întreaga lume.

Pe 27 aprilie, la Enoteca de Savoya, croitorul Casei Regale face demonstraţii de meşteşug. Astfel, membrii Clubului Rotary, dar si persoane din cercul oamenilor de afaceri germani vor vedea cum se transformă o ţesătură fină, într-un costum business.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.