Un australian si-a pus in vanzare viata

Un australian si-a pus in vanzare viata

Un student australian si-a scos la licitatie pe site-ul eBay numele, numarul de telefon, bunurile lumesti, cercul de prieteni dar si "iubita morocanoasa, informeaza The Independent.

Nicael Holt, un student la filozofie in varsta de 24 de ani, a promis ca va prezenta cumparatorului potentialele sale iubite, "aproximativ opt (femei n.r.) cu care am flirtat", si marele sau repertoriu de sase bancuri.

Licitatia a inceput de la suma de 5 dolari australieni si s-a incheiat miercuri seara la suma de 7.500 de dolari australieni.

Holt, originar din Wollongong, Sydney, a declarat ca se va tine de cuvant daca una dintre cele cinci persoane care au licitat cea mai mare suma se va tine de cuvant la randul lui si ii va da banii cash.

Ne puteți urmări și pe Google News

In anuntul de vanzare Holt oferea o relatie distrusa cu o fosta iubita morocanoasa, un curs de patru saptamani "pentru a deveni Eu", cu calitati si defecte, curs de istorie personala, curs de preferinte culinare, moda si "arta seductiei".

 Din luna martie, noul domn Holt poate avea acces la o slujba in livrare de fructe. Studentul mai oferea acces la "cei 15 prieteni apropiati si alti 170 de amici".

Cu banii obtinuti, Hold vrea sa realizeze un documentar despre riscurile de a te implica intr-o afacere. Intelegerea nu a inclus pasaportul, permisul de conducere, diplomele academice, identitatea legala si nici drepturile de mostenitor.