UMOR INVOLUNTAR la ultima ședință a “Baronului Roșu”. Un consilier PSD i-a recitat din Smiley: “M-am născut, trăiesc și-o să mor/Și voi fi judecat după fapte!”

UMOR INVOLUNTAR la ultima ședință a “Baronului Roșu”. Un consilier PSD  i-a recitat din Smiley: “M-am născut, trăiesc și-o să mor/Și voi fi judecat după fapte!”

Fostul președinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu (PSD), și-a luat la revedere și de la colegii din instituția administrativă. În cadrul ședinței CJ de vineri seară, Nicolescu le-a mulțumit tuturor pentru colaborare și i-a rugat, în finalul discursului, pe toți consilierii județeni să mențină actuala configurație.

Câțiva consilieri județeni, în general liderii de grup politic, au avut scurte intervenții în care i-au urat lui Constantin Nicolescu, în primul rând, sănătate. Însă nimeni nu s-a așteptat ca doctorul Dan Manu, consilier județean PSD, să îi recite fostului președinte al CJ versuri din melodia "Acasa" a lui Smiley.

  • Regretele unui corupt, Constantin Nicolescu

Înregistrarea ședinței în care consilierii locali se întrec în lingușeli și dedicația lui Dan Manu a fost publicată de ziarul local Obiectiv.

Doctorul Dan Manu, consilier județean PSD: “Știți ce înseamnă munca în echipă. Am încercat să învățăm o parte din munca domniei voatsre, din toleranța domniei voastre. Și cel mai presus: arta negocierii...vă dorim sănătate, dumneavoastră, doamnei, nepoților și copiilor...Imi permit sa dau citire câteva versuri, care cred că vă caraterizează:

  • BARONUL ROŞU, Constantin Nicolescu, a fost revocat din funcție

Poți spune că sunt doar un om Că povestea mea-i ca toate celelalte, M-am născut, trăiesc și-o să mor Și voi fi judecat dupa fapte. Dar sigur am drumul meu, Nu am niciun semn de întrebare. Cateodată e greu sa fiu eu, Dar nu vreau să fiu un oarecare.

Sunt convins că vă caracterizează versurile dumneavostră,” a spus emoționat doctorul Dan Manu.În aplauzele sălii, Constantin Nicolescu i-a transmis: “Să-mi dai poezia, să nu o lași acolo!

  • BARONUL ROŞU. Constantin Nicolescu, judecat mai devreme cu șase săptămâni. Contestă condamnarea de trei ani şi jumătate!

Incompatibil

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a pierdut procesul cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI), după ce instanţa supremă a admis irevocabil, marţi, recursul faţă de anularea raportului prin care s-a constatat un conflict de interese în cazul acestuia. Potrivit Legii 176/2010, fapta persoanei cu privire la care s-a constatat starea de incompatibilitate sau de conflict de interese constituie temei pentru eliberarea din funcţie ori, după caz, constituie abatere disciplinară şi se sancţionează potrivit reglementării aplicabile demnităţii, funcţiei sau activităţii respective.

Ne puteți urmări și pe Google News