Evenimentul Zilei > Politica > Umaniștii se pregătesc de alegerile locale. Decizia PPU privind alianțele electorale
Umaniștii se pregătesc de alegerile locale. Decizia PPU privind alianțele electorale

Umaniștii se pregătesc de alegerile locale. Decizia PPU privind alianțele electorale

Partidului Puterii Umaniste a decis la ședința Biroului executive, care a avut loc pe data de 28 iulie, modalitatea de a participa la alegerile locale pentru primăriile de Sector ale Capitalei.

În acest sens, PPU a emis un comunicat de presă pe care-l redăm integral.

„Analizând responsabil evoluțiile politice din Municipiul București, Evaluând cele mai recente cercetări sociologice referitoare la personalitățile publice spre care se îndreaptă speranțele bucureștenilor, Considerând că pregătirea temeinică a alegerilor locale constituie o formă concretă de exprimare a responsabilității pentru viitorul Capitalei, Biroul Executiv al Filialei Municipiului București a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), reunit în ședință în data de 28 iulie 2020, la sediul central din București, a decis:

  1. Filialele Sectoarelor 1, 2, 3, 4 și 6 ale PPU(social-liberal) vor încheia alianțe electorale pentru susținerea candidatului cu cele mai mari șanse la Primăria de sector și vor întocmi liste comune pentru candidații la Consiliile locale, pentru fiecare sector în parte, cu acordul Biroului Executiv.
  2. Filiala Sectorului 5 a Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) va participa la alegerile locale pe cont propriu.
  3. Asumând necesitatea administrării eficiente și responsabile a Capitalei de către un Primar General ales cu o largă majoritate, Filiala Municipiului București a PPU(social-liberal) a decis să sprijine candidatura actualului Primar General în funcție, doamna Gabriela Firea.
  4. Toate alianțele de sector vor fi stabilite și comunicate transparent, cu respectarea prevederilor statutare și a valorilor care definesc identitatea umanistă: DEMNITATE, ONOARE, CURAJ.

Participarea Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) la alegerile locale, atât pe liste proprii cât și în alianțe electorale exclude orice implicare în negocieri politice netransparente!

PPU(social-liberal) NU va susține, inclusiv pe plan local, alianțe electorale sau formule politice care contravin intereselor legitime ale României și valorilor statutului de drept.

Biroul Executiv al filialei Municipiului București, reprezentat prin, Steluța Cătăniciu Președinte Filiala Municipiului București”, se arată în comunicatul PPU

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: