Bărbatul a ajuns pe mâna poliției după ce a amenințat o tânără fată că va publica mai multe imagini indecente cu ea dacă va refuza să întrețină relații sexuale cu el. Acesta nu este la prima „abatere” de acest fel, întrucât el a mai păcălit și alte femei pentru a primi fotografii indecente, cu promisiunea că vor fi publicate în diverse reviste din străinătate, scrie RTV.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, au reţinut un bărbat în vârstă de 37 de ani bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de şantaj şi ultraj contra bunelor moravuri, după ce o tânără a sesizat Secţia 17 Poliţie că este şantajată de un bărbat care va face publice fotografii şi filmări în ipostaze indecente cu aceasta, dacă nu întreţine relaţii sexuale cu el.

„Cel în cauză a fost identificat rapid de poliţiştii Capitalei, care la data de 06 februarie a.c. au efectuat o percheziţie la domiciliul acestuia, fiind ridicate: calculatoare, telefoane, dispozitive electronice de stocare, precum şi alte bunuri care ar fi putut fi folosite pentru săvârşirea faptei.

Din cercetări a reieşit faptul că, bărbatul a abordat pe diferite platforme online şi alte femei cărora le propunea să pozeze pentru o revistă din străinătate şi după ce obţinea fotografii şi filmări cu caracter explicit, le publica pe diferite site-uri fără a avea acordul persoanelor vătămate”, precizează Poliţia Capitalei.