Evenimentul Zilei > Actualitate > Discuţii dramatice între Prigoană şi Bahmuţeanca înainte de divorţ. Înregistrări în premieră
Discuţii dramatice între Prigoană şi Bahmuţeanca înainte de divorţ. Înregistrări în premieră

Discuţii dramatice între Prigoană şi Bahmuţeanca înainte de divorţ. Înregistrări în premieră

Zilele trecute, fragmente scurte dintr-o înregistrare audio, făcuta în casa lui Silviu Prigoană, în momentul în care acesta se certa cu Adriana Bahmuţeanu, a ajuns în presă.

Publicaţia nefiltrat.ro a pus mâna pe întreaga înregistrare, iar detaşiile care ies la iveală sunt cutremurătoare. Astfel, înregistrarea realizată, probabil, de un angajat, conţine replici de un dramatism uluitor, mai ales că, în cea mai mare parte, a avut loc în faţa copiilor celor doi (Eduard – 2 ani şi Maximus – 5 ani, n.r.) care se şi aud plângând.
La un moment dat, Maximus îi spune mamei sale: „Nu trebuia să venim acasă. Trebuia să rămânem la Eduard (naşul copiilor, n.r.)”. Mai târziu, Adriana, speriată, îi cere copilului: „Nu te duce cu tati, că iar te bate”. Punctul culminant al discuţiei dintre soţi, aflaţi, acum, în divorţ, îl reprezinta momentul în care Adriana îi spune, plângând, lui Prigoană: „Vrei să ma bagi în mormânt, ca pe Viorica (fosta soţie a lui Silviu Prigoană, n.r.). Ăsta e scopul tău în viaţă?”. Înregistrarea, care poate fi ascultată în întregine pe nefiltrat.ro, mai conţine un dialog dintre Bahmu şi mama ei, şi a fost depusă ca probă la procesul de divorţ, de către Adriana Bahmuţeanu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: