Udrea: "Singura alianţă pe care partidul şi-o doreşte este cu Băsescu"

Udrea: "Singura alianţă pe care partidul şi-o doreşte este cu Băsescu"

Secretarul executiv al PD-L a participat la lansarea candidaţilor din Mureş, unde a criticat alianţa cu PSD, parafată printr-un protocol în urmă cu o săptămână, transmite Realitatea. Protocolul încheiat stipulează susţinerea de către PSD a candidatului PD-L la Primăria Tg. Mureş, în persoana lui Dorin Florea, în schimbul sprijinului liberal-democrat să-l susţină pe candidatul PSD, Liviu Timar, la preşedinţia Consiliului Judeţean.

"Echipa câştigătoare la Mureş este Dorin Florea primar şi Maior la Consiliul Judeţean. Lăsaţi PSD să se alieze cu Partidul Antenelor", a spus de la tribună Elena Udrea. "Singura alianţă pe care partidul şi-o doreşte este cu preşedintele Traian Băsescu, după câştigarea alegerilor, pentru a guverna", a mai afirmat ea.

Reluând tema aliaţilor PD-L, ea a declarat jurnaliştilor că se referea la situaţia naţională, dar la Mureş specificul este altul. "Eu nu am vorbit de Tg. Mureş, unde există o situaţie specială, ci de una pe plan naţional", a lămurit Elena Udrea. Nici preşedintele PD-L, Emil Boc nu ştie prea multe despre candidatul pe care PDL îl sprijină pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş.

ŞTIREA DIMINEŢII

Ne puteți urmări și pe Google News

(10:35)