Evenimentul Zilei > Actualitate > „U” Craiova câştigă meciul cu Pandurii la „masa verde”
„U” Craiova câştigă meciul cu Pandurii la „masa verde”

„U” Craiova câştigă meciul cu Pandurii la „masa verde”

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, astăzi, că partida Pandurii Târgu Jiu - Universitatea Craiova, din etapa a 7-a a Ligii I, nu se va disputa, deoarece gruparea gorjeană nu şi-a achitat o datorie de 500.000 de euro către clubul Dinamo Bucureşti.

"Clubul (Pandurii Târgu Jiu, n.r) este sanctionat cu neprogramarea echipelor in competitiile oficiale si cu interzicerea dreptului de a transfera jucatori in calitate de club cesionar, pana la indeplinirea integrala a obligatiilor stabilite catre SC DINAMO 1948, incepand cu etapa a VII-a a Campionatului national de fotbal, Liga I, editia 2010/2011", se menţionează în decizia LPF, care este definitivă şi irevocabilă.

Astfel, Pandurii va pierde cu 0-3 partida cu Universitatea Craiova din etapa următoare, iar dacă nu va achita datoria din cazul transferului lui Ilie Iordache, care a fost transferat la gruparea gorjeană de la Dinamo, nu va fi programată nici la restul partidelor din Liga I.
Cei de la Pandurii au refuzat să achite suma solicitată de Dinamo – ultima tranşă din valoarea transferului atacantului Ilie Iordache -, susţinând că în procesul civil avut cu clubul din Şoseaua Ştefan celmare, justiția le-a dat câștig de cauză.
Pandurii ocupă ultimul loc în Liga I după şase etape, cu doar trei puncte strânse şi fără victorie în acest sezon.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News