Turist virtual prin Timiş

Turist virtual prin Timiş

Judeţul Timiş este prezent înaintea tuturor celor interesaţi printr-o hartă nouă, actualizată în cele mai mici detalii şi care permite doritorilor să „viziteze” oraşul până în cele mai obscure fundături de stradă.

Pentru cei familiarizaţi cu Google Earth va fi o plăcere să navigheze virtual prin Timiş, chiar dacă judeţul nu apare sub forma imaginilor prin satelit, iar în localităţile din mediul rural sunt indicate numai străzile, nu şi numerele de casă. Potrivit reprezentanţilor CJ Timiş, în perioada următoare şi acestea vor fi detaliate.   Noua hartă digitală a  judeţului este însă un instrument extrem de util, cu atât mai mult cu cât aceasta e perfect actualizată  cu ultimele transformări administrativ – teritoriale, punctând toate oraşele şi toate comunele cu satele aparţinătoare după noile organizări. Scara utilizată este de 1 la 200.000.

Disponibilă pe site-ul Consiliului Judeţean Timiş, www.cjtimis.ro, harta electronică a fost pusă la punct în parteneriat cu compania austriacă Schubert & Franzke,  lider în Europa centrală şi de est în domeniul producţiei hărţilor de specialitate. Datele hărţii vor fi actualizate o dată la doi ani.

Ne puteți urmări și pe Google News