„Tunarul” Cesc Fabregas a înscris cu piciorul rupt!

„Tunarul” Cesc Fabregas a înscris cu piciorul rupt!

FC Barcelona a terminat la egalitate miercuri seară, în deplasare, scor 2-2, meciul cu Arsenal Londra, din manşa întâi a „sferturilor” din Liga Campionilor la fotbal.

Spectacolul a fost total: ibericii au condus cu 2-0, graţie „dublei” lui Ibrahimovici (46 şi 59), însă Walcott (69) şi Fabregas (85, din penalty) au anulat diferenţa de pe tabela de marcaj. Deşi s-a accidentat la faza în care s-a acordat lovitură de pedeapsă (fractură de peroneu la piciorul drept), Fabregas a ţinut cu tot dinadinsul să înscrie în poarta echipei la care şi-a făcut junioratul.

Mijlocaşul spaniol nu va mai juca în acest sezon şi va rata şi Cupa Mondială din Africa de Sud. Remiza de la Londra l-a mulţumit pe Josep Guardiola, antrenorul catalanilor: „Niciodată nu am mai evoluat atât de bine în deplasare în Ligă”.

Presa italiană îl aplaudă pe Ibrahimovici: „S-a întors Ibracadabra”.        

Ne puteți urmări și pe Google News

Cristian Chivu, rezervă

În cealaltă partidă disputată miercuri în „sferturi”, Inter Milano s-a impus acasă, cu 1-0, în faţa celor de la ŢSKA Moscova (Milito - 65). La gazde, Chivu a fost doar „rezervă”. Manşa secundă a celor două dispute va avea loc marţi.