Evenimentul Zilei > Politica > Tudorică, vice la CJ Timiș, după un vot la limită
Tudorică, vice la CJ Timiș, după un vot la limită

Tudorică, vice la CJ Timiș, după un vot la limită

De marți este din nou echipă completă la comanda Consiliului Județean Timiș. A fost stabilit noul vicepreședinte al instituției, în persoana unui ofițer.

Tudorică Valentin, din partea ALDE, îl  înlocuiește pe Traian Stancu, fostul vicepreședinte al CJ Timiș din partea ALDE, care la începutul acestui an fost exclus din partid, fiindu-i invalidat inclusiv mandatul de consilier județean. Noul vicepreședinte al CJ Timiș a obținut doar un vot peste limita minimă necesară. „Sunt de profesie ofițer, jurist. Mi-am desfășurat activitatea în structura MApN cât și în MAI. Mi-am început activitatea ca pedagog și învățător. Sunt căsătorit, am o fată, două nepoțele, domiciliez în Jimbolia, sunt învățat cu efortul prelungit, cu activitate care necesită un efort intelectual deosebit”, a spus Turodică Valentin, noul vicepreședinte al CJ Timiș.

Noul vicepreședinte al CJ Timiș completează echipa de conducere, alături de Călin Dobra, președinte al Consiliului Județean Timiș (PSD) și Nicolae Oprea, vicepreședinte al CJ Timiș (UNPR).