ŢSKA Sofia, sub asediul suporterilor

ŢSKA Sofia, sub asediul suporterilor

Fanii echipei ŢSKA Sofia au pătruns pe teren şi au întrerupt meciul pe care echipa antrenată de Ioan Andone îl juca la Mezdra.

Românii legitimaţi la clubul de fotbal ŢSKA Sofia au trăit clipe de coşmar ieri după-amiază, în timpul partidei pe care formaţia lor o disputa în deplasare, cu Lokomotiv Mezdra, în etapa a 19-a a campionatului Bulgariei.

În minutul 62, imediat după ce gazdele au deschis scorul, fanii trupei pregătite de Ioan Andone (Daniel Pancu şi Florentin Petre au fost titulari în echipa „Fălcosului”, iar ultimul a jucat doar până la pauză) au pătruns pe teren, au alergat după jucători şi au încercat să rupă gardurile de la tribuna ocupată de susţinătorii gazdelor.

Situaţia a scăpat de sub control şi din cauza faptului că pe stadion nu erau prezente forţe de ordine. Doar câţiva stewarzi au încercat să tempereze persoanele turbulente. Până la urmă, la arenă a ajuns o maşină a forţelor speciale, iar huliganii au fost evacuaţi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Partida însă nu s-a mai reluat, iar ŢSKA Sofia ar putea fi penalizată din pricina acestor incidente. Trupa lui Andone ocupă acum locul secund, distanţa faţă de liderul Litex Loveci (echipă care are un meci mai mult disputat) fiind de patru puncte. „Dublă” pentru Marica

Ciprian Marica a marcat sâmbătă golurile formaţiei VfB Stuttgart în partida câştigată cu 2-0, acasă, în faţa celor de la Hannover 96, în etapa a 27-a a campionatului Germaniei. Titular, atacantul român a fost schimbat în minutul 76.

„Sunt foarte fericit că am înscris! Mai important este însă că am învins. Toată echipa a reacţionat corect după rezultatele mai puţin bune din ultimul timp”, a spus Marica, ajuns la cinci goluri în Bundesliga în acest sezon.

În duelul cu Hannover, românul a folosit o pereche de ghete de culoare lila, produse de firma Nike, în valoare de 375 de euro.

  • Atacantul Adrian Neaga a înscris ieri pentru Neftci Baku, în partida câştigată acasă, cu 1-0, în faţa celor de la FK Baku, în campionatul Azerbaidjanului.
  • Daniel Niculae a fost titular la AJ Auxerre, sâmbătă seară, în confruntarea de pe teren propriu cu UC Le Mans (2-1 pentru gazde), din etapa a 29-a a campionatului Franţei. Fostul atacant al Rapidului a evoluat până în minutul 72.