Evenimentul Zilei > International > Trump atacă Regatul Unit: Londra este o ZONĂ de RĂZBOI. Nu au ARME pentru a se apăra de CUŢITE
Trump atacă Regatul Unit: Londra este o ZONĂ de RĂZBOI. Nu au ARME pentru a se apăra de CUŢITE

Trump atacă Regatul Unit: Londra este o ZONĂ de RĂZBOI. Nu au ARME pentru a se apăra de CUŢITE

Donald Trump a criticat Londra catalogând-o drept - zonă de război - ca urmare a creșterii crimelor făcute cu ajutorul cuţitelor, acuzând că nu au o lege a armelor.

În fulminantul său discurs pro-arme pe care l-a tinut în faţa miilor de participanţi  la reuniunea organizată de ANR (National Rifle Association – Asociatia Nationala a posesorilor de Arme de Foc), a relatat despre un spital din Londra spunând că este "o zonă de război" datorită răniţilor provocate de cuţite".

 "Am citit recent o poveste despre faptul ca la Londra, care are legi incredibil de dure în ce priveşte armele, un spital, odată foarte prestigios,  este ca o zona de război.  "Nu au arme. Au cuțite, iar acel loc e plin de sânge".

 "Ei spun că este la fel de rău ca într-un spital militar de război. Cuțite, cuțite, cuțite, cuțite ", a adăugat preşedintele, făcând acel gest de înjunghiere cu un cuţit în piept. De la începutul anului 2018, mai mult de 60 de persoane au fost ucise în Londra.

 Președintele american a ţinut acest discurs în  faţa a peste 80.000 de participanți la întâlnirea din Dallas, Texas. Trump a declarat că va "lupta" împreună cun ANR pentru controlul armelor.

Mai precizăm că Donald Trump va vizita Marea Britanie pe 13 iulie după ce a anulat o vizită anterioară din cauza protestelor în masă.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: