Nu este nimic mai plăcut în politica americană modernă decât să vedem cum unii „înfrânţi” nu se împacă cu ideea că nu au ajuns la Casa Albă deşi, în opinia lor, le-a fost menit să fie acolo. Evident că ne referim la Hillary Clinton.

Astfel, când Morris spune că Hillary Clinton vrea să găsească cel mai bun un motiv pentru a intra în cursa alegerile prezidențiale din 2020, deoarece crede că „Dumnezeu a adus-o pe Pământ pentru a fi președinte”, cititorii știu că acest lucru trebuie să fie luat în serios.

Morris a făcut comentariul în timpul unei emisiuni la staţia radio a miliardarului din New York, John Catsimatidis. În timpul emisiunii au discutat în ce măsură „fantoma lui Hillary Clinton” va reveni pentru a bântui alegerile şi pe Donald Trump?

„Am impresia că simte așa”, a spus Morris. „Simte că este destinată să o facă. Se simte obligată să o facă. Ea simte că Dumnezeu a adus-o pe Pământ pentru a o face. Dar ezită pentru că își dă seama că momentul nu este încă prielnic. Se gândeşte la vechea problemă cu scandalul sexual,  pentru că accentul nu mai este pus pe făptuitor, ci pe victima colaterală, adică pe Hillary … când te concentrezi asupra prădătorului da, este Bill Clinton problema, dar când te uiți la victimă … e ea, soţia„.

Morris a spus că pe Hillary Clinton o bântuie şi acum escapada sexuală a soţului

Mai mult, Morris crede că Hillary Clinton așteaptă oportunitatea de a începe cursa pentru președinție, dar vrea ca Biden să pună capăt campaniei sale primare, creând o „criza în rândul democraţilor”. „Trebuie să aștepte ca Biden să renunțe, iar dacă pleacă, va fi o deschidere pentru ea”, a mai declarat Morris în interviu.

„Nu mă înțelege greșit. Ea vrea, adaugă el, intenționează să o facă. Ea va face tot ce poate pentru a ajunge acolo”, a declarat Dick Morris la emisiunea radio. „Campania prezidențială a ucis-o pe Clinton ultima dată, deoarece rapoartele privind sănătatea precară (pneumonie) i-a creat probleme mari”.

Bun. Să presupunem că Hillary Clinton reușește să revină în cursă, oare va putea să o bată pe Elizabeth Warren?

De exemplul pe site-urile de pariuri precum PredictIt o plasează în continuare pe Clinton în joc deşi nici nu şi-a anunţat candidatura.

Sursa sondajului:  Bloomberg