Evenimentul Zilei > Actualitate > SUCCES GARANTAT. Trei trucuri prin care o convingi mai uşor să facă sex
SUCCES GARANTAT. Trei trucuri prin care o convingi mai uşor să facă sex

SUCCES GARANTAT. Trei trucuri prin care o convingi mai uşor să facă sex

Cel mai frecvent se întâmplă ca bărbatul să fie cel din cuplu care îşi doreşte mai des să se bucure de plăcerile sexului. Femeile simt repulsie faţă de actul sexual atunci sunt presate de partener, aşa că specialiştii au identificat cele mai bune metode de a le face să se simtă confortabil.

Experţii consultaţi de cei de la portalul askmen.com au identificat trei dintre cele mai simple şi mai eficiente metode prin care un bărbat poate să aibă parte de sex.
1. Spune-i că este frumoasă
Dacă eşti împreună cu o femeie, motivele sincere ar trebui să fie dragostea şi respectul pe care i le porţi, motive care, cel puţin teoretic, ar trebui să te facă să o vezi mereu frumoasă şi atrăgătoare. Dacă toate astea se întâmplă, aşa cum este firesc, nu ezita să îi comunici şi ei acest lucru. Spune-i că este frumoasă şi sexy chiar dacă are părul ciufulit, urme de pernă pe faţă sau a pus câteva kilograme în plus pe şolduri.
2. Încurajeaz-o chiar şi atunci când o partidă de sex nu a ieşit “ca la carte"
Comunicarea în cadrul unui cuplu este esenţială, atât în dormitor cât şi în afara lui. Nu ezitaţi să discutaţi despre lucrurile care v-au plăcut în materie de sex şi care nu. Bărbaţii trec în general mai uşor peste o “nereuşită" în pat, femeile au nevoie de mai multe încurajări şi comunicare pentru a căpăta încredere.
3. Aveţi răbdare şi savuraţi din plin actul sexual
Bărbatul are nevoie de doar trei minute pentru a ajunge la climax, în timp ce pentru o femeie acest lucru poate dura chiar şi 20 de minute. Este important să aveţi răbdare şi să nu vă grăbiţi. Nu vă impuneţi ca unic scop faptul că ea trebuie să aibă orgasm, acest lucru va pune presiune pe parteneră, ea ar putea să se simtă vinovată dacă nu atinge apogeul excitării, şi poate trezi frustrare de partea masculină. Cu relaxare şi răbdare toate lucrurile se pot rezolva firesc.

Sursa: askmen.com

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News