Evenimentul Zilei > Actualitate > Trei târguri la World Trade Plaza
Trei târguri la World Trade Plaza

Trei târguri la World Trade Plaza

Cei care îşi doresc o locuinţă nu au de ce să alerge din agenţie în agenţie în căutarea proiectului potrivit - o variantă ceva mai simplă este să meargă la unul dintre târgurile imobiliare din următoarele luni.

Târgul Imobiliar Naţional (tIMOn) va avea loc în fiecare din următoarele trei luni – între 20-24 februarie, 19-23 martie şi 9-13 aprilie. Clienţii vor putea studia oferta pe www.timon.ro, site accesibil de la sfârşitul lunii viitoare.

„Pentru 2008, împreună cu investitori din SUA, Israel, Marea Britanie, Germania, Italia sau Spania, vom propune evenimente de tip business-to-business pieţei imobiliare din România. Faptul că am creat un eveniment imobiliar recunoscut de către principalii jucători din piaţă este confirmat prin gradul de ocupare a spaţiului de expunere în cele trei ediţii pregătite. tIMOn are un spaţiu de expunere de trei ori mai mare contractat, în proporţie de 90% pentru februarie şi aprilie şi 100% pentru martie“, a declarat Vlad Vlăsceanu, managing director al Admedia Consulta, compania organizatoare a tIMOn.

În cele trei ediţii tIMOn organizate în Capitală în 2007, au păşit pragul târgului aproape 60.000 de vizitatori, vânzările înregistrate de către expozanţi imediat după fiecare ediţie a târgului depăşind 25 de milioane de euro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News