Trei medalii de aur pentru România

Trei medalii de aur pentru România

Tinerele jucătoare de tenis de masă din România au dominat Openul junioarelor din Tunisia, încheiat ieri, informează site-ul oficial al Federaţiei Internaţionale de Tenis de Masă.

Dintre cele patru titluri puse în joc, româncele au reuşit să câştige trei. Singura probă în care reprezentantele noastre nu au câştigat este cea de dublu cadeţi, unde nu am avut echipă înscrisă.

Proba de simplu a fost câştigată de Camelia Postoacă, favorita numărul trei a competiţiei junioarelor. Ea a învins două reprezentante ale Germaniei în fazele inferioare şi o slovacă în semifinale. În ultimul act, românca a întâlnit o conaţională, Bernadette Szocs, pe care a învins-o în şase seturi foarte disputate: 11-6, 6-11, 11-9, 11-6, 11-13, 12-10.

Două finale româneşti Principala favorită din lotul României, Cristina Hârâci, a fost eliminată încă din turul secund, chiar dacă era a doua favorită a competiţiei.

Ne puteți urmări și pe Google News

După argintul de la junioare, Szocs a câştigat medalia de aur rezervată cadeţilor. Ea a învins în finală o reprezentantă a Egiptului, Dina Meshref.

Împreună, Postoacă şi Szocs au câştigat şi proba de dublu. Echipa românească, favorită numărul unu, a învins în finală un alt dublu românesc, compus din Cristina Hârâci şi Anamaria Sebe.