Moşul sau Gheşa Mondialul. Acestea sunt cele două porecle pe care le avea bărbatul de 67 ani în lumea interlopă din România şi Franţa, ţară din care revenise şi în care îşi derula activităţile ilegale. Diagnosticat cu o boală teribilă, cancer pulmonar în fază terminală, acesta a fost atins şi de Coronavirus pe fondul sistemului imunitar şi aşa foarte slăbit.

Un prim indiciu despre trecutul lui Gheşa apare pe pagina de Facebook, Avizier Filiași. „Puțină lume știe! Gheşa era un om de temut în anii ’90. Stăteai și respectai coada de frica lui! Criminal, proxenet, pușcăriaș, șeful cerșetorilor din Franța.

A murit de cancer! Nu de COVID-19, cu toate că era infectat! A făcut un gest, ultim, frumos, primul decedat din România! Filiaşi, pe buzele tuturor! Odihnește-te.”

Cercetând ce a relatat presa locală despre interopul feroce aflăm că Gheşa era specializat în traficul de carne vie. Jurnaliştii de la gds.ro i-au „dedicat” un amplu material interlopului feroce. Detaliile şocante despre apucăturile bolnave ale celui poreclit Gheşa Mondialul pot fi citite aici: „Mosul“ din Filiasi, acuzat de viol, santaj si proxenetism