Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu analizează rezultatele parţiale ale alegerilor locale 2016: „PNL a pierdut din AROGANŢĂ. Partidul NU E CREDIBIL”
Traian Băsescu analizează rezultatele parţiale ale alegerilor locale 2016: „PNL a pierdut din AROGANŢĂ. Partidul NU E CREDIBIL”

Traian Băsescu analizează rezultatele parţiale ale alegerilor locale 2016: „PNL a pierdut din AROGANŢĂ. Partidul NU E CREDIBIL”

Alături de jurnaliştii de marcă, Victor Ciutacu şi Ion Cristoiu, fostul preşedinte al României, Traian Băsescu se află în platoul România TV pentru a discuta rezultatele parţiale ale alegerilor locale 2016.

Despre marii perdanţi ai alegerilor 2016, PNL, Traian Băsescu declară că eşecul lor se datorează, nu ghinionului cu care au pornit în campania electorală, ci datorită aroganţei cu care şi-au tratat contracandidaţii.

Astăzi, marele PNL a obţinut doar 15%. Predoiu e tipul de politician pe care poţi să-l pui ceva, dar să nu-l alegi, el singur nu se poate face. Este acelaşi tip de politician ca şi Ungureanu. Îi cunosc foarte bine pe politicienii care se pot face ceva prin alegeri. PNL a obţinut un rezultat catastrofal doar în Bucureşti. Vom vedea ce se va întâpla în ţară. La Bucureşti se votează politic. PNL a pierdut şi din lipsă de lideri, şi din prostie, dar şi din aroganţă. PNL-ul nu e credibil și niciun alt partid nu se va da pe mâna lor.

Nici Nicuşor Dan nu a "scăpat" de analiza preşedintelui PMP. 

Nicuşor Dan va candida şi la alegerile viitoare. Toată viaţa va candida. Între timp, mai dă în judecată primăriile sectoarelor, primăria generală pentru tot felul de autorizaţii.

Totodată, în cadrul emisiunii, fostul premier Victor Ponta a intervenit telefonic. Confruntat de liderul Mişcării Populare, Victor Ponta reacţionează virulent, încheind brusc conversaţia.

Băsescu: Minciuna nu o să funcţioneze foarte mult timp. V-am avertizat că noul cod fiscal pe care l-aţi introdus va produce probleme financiare în 2017, iar voi puneţi totul în cârca Guvernului Cioloş ceea ce nu este corect. 

Ponta: O să fiu cât pot de politicos, eu nu îi duc dorul lui Băsescu şi nimeni altcineva nu o face. Catastrofa economică creată de Băsescu, e recreată de Iohannis şi oamenii lui. În timpul PSD, toţi au dus-o mai bine. Mă bucur că moare şi Băsescu de ciudă şi toţi ceilalţi.  

Băsescu: Victoraş, te rog să mai stai. Cu toţii ştim că o dai şi fugi.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: