Scott, 41 de ani și Michelle 32, au hotărât după doi ani să oficializeze relația. Cu doar două zile inainte de ceremonie, când s-a întors de la serviciu, Michelle l-a găsit pe Scott prăbușit pe podea.

Femeia a chemat de urgență ambulanța, care l-a transportat pe Scott la spital. În urma unor investigații, medicii au dat verdictul teribil: Scott suferă de cancer la esofag în fază terminală și că mai are de trait câteva luni.

În ciuda diagnosticului teribil pus de medici, cei doi au hotărât să se căsătorească. Și-au anunțat toți prietenii și rudele și au stabilit data nunții pentru a doua zi.

Cei doi au chemat un official de la primărie care i-a căsătorit în spital. Michelle își amintește: "Am avut la disoziție mai puțin de 20 de ore. A fost atât de puternic, se străduia să nu lase să se vadă dureribilă teribilă prin care trecea", scrie dailymail.com.

A doua zi, la doar 13 ore de la căsătorie, Scott înceta din viață. "Am fost soția lui doar 13 ore, dar am avut o familie minunată alături de noi, cumnatul, soacra, veri și o grămadă de prieteni,. Mi-aș fi droit să fim împreună pentru următorii 20, 30 de ani", spune Michelle.

Deși pare incredibil, în aceiași săptămână în care s-au căsătorit, Michelle organizează funerariile soțului său.