Românul lucra la o croitorie din Londra şi se întorcea de la serviciu când un autoturism la volanul căruia se afla o șoferiță a ieșit de pe un drum secundar și, în loc să acorde prioritate motocicletei, a lovit-o în plin.

În urma impactului foarte violent, românul a fost aruncat câțiva metri prin aer, impactul cu solul fiindu-i fatal. Bărbatul s-a stins în câteva minute, rănile suferite fiind incompatibile cu viața.

Valentin venise la Londra în urmă cu patru ani când s-a angajat la o croitorie.

Avea o fetiţă care a rămar în România, dar vorbeau aproape zilnic la telefon şi posta mesaje pe Facebook de fiecare dată când aceasta mai sărbătorea un an din viață.

Așa s-a întâmplat și pe 10 octombrie anul acesta, când a postat o fotografie cu el şi fiica lui şi mesajul: „La mulți ani și multă sănătate prințesa mea sa ai parte de tot ce îți dorești în viata”

Valentin abia aştepta să ajungă acasă şi să vorbească cu fata la telefon.

„Joi seara a terminat munca și a plecat spre casă cu gândul să o sune pe fetița lui, care împlinea 12 ani”, a povestit Ștefan Papuc, vărul lui Vali, care a şi iniţiat o strângere de fonduri pentru repatrierea trupului românului, potrivit stiridiaspora.ro