Un autocar al firmei de transport Trans Inca, care venea de la Villazon cu destinaţia La Paz a fost lovit în plin de un camion şi aruncat de pe şosea pe marginea unui lac, potrivit a1.ro 

Cel puțin 24 de persoane au murit, iar alte 15 au fost rănite grav,  într-un accident produs între autobuz și un camion în vestul Boliviei. 

Directorul  departamentului Bolivian din Oruro, colonelul Víctor Hugo Lizarazu, a raportat că motivele accidentului sunt în curs de investigare, deși a mai spus că ploile abundente ar putea fi "un factor important pentru acest rezultat".

Comandantul poliției a indicat că mai mulți răniți au fost transferați în spitalele din orașul Oruro, precum și în Spitalul Municipal, în special cei cu răni foarte grave.

Autoritățile au declarat că accidentul a avut loc la ora 4 dimineața, ora locală, iar cele 2 mașini s-au lovit frontal producând o tragedie umană. În mașină se aflau 44 de persoane, dintre care 41 de călători și 3 șoferi.

Accidentul s-a produs pe aceeași rută, unde acum o lună și-au pierdut viața alte 22 de persoane, iar 37 au fost rănite, în urma unui accident între două autobuze

 

Te-ar putea interesa și: